Äppelgifflar fr "grannen"Min barndoms granne skämmer bort oss med gifflar. Buffé bordet. Cake Pops Traditionella chokladbollar på klubbpinne doppad i vit el mörk choklad och doppad i strössel
Igår var jag och några vänner och plockade äpplen utanför Lund, på Glorias Äppelgård. Jag gjorde en intervju med Gloria, som är är den som kokar all deras goda marmelader, sylter, glögg och annat som går att göra på äpplen, ofta med smakinfluenser från Chile eller Argentina
Igår var jag och några vänner och plockade äpplen utanför Lund, på Glorias Äppelgård. Jag gjorde en intervju med Gloria, som är är den som kokar all deras goda marmelader, sylter, glögg och annat som går att göra på äpplen, ofta med smakinfluenser från Chile eller Argentina
Blanda alla torra. Finfördela smöret i blandningen. Rör ner jästen i mjölken och tillsätt ägget. Blanda ner jästoch mjölkblandningen i mjölblandningen och arbeta samman till en deg( gärna med degkrokar)
Låt dem få jäsa i ytterligare 20-30min och pensla dem sedan med uppvispat ägg och grädda dem i 225º i ca 8min Äppelgifflar from Matskafferiet 100g smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.