LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Lägg i en kastrull tillsammans med ingefära, socker, citronskal och hackad vitlök
Tillsätt hackad röd peppar, delade tomater, kräftskal, vin samt vatten så det precis täcker. Därför föll valet av förrätt denna gång på en soppa gjord på egenkoktfond samt krispig sparris och havskräftsstjärtar
Fikakulturen är ju väldigt etablerad i vårt land och jag tycker det är väldigt trevligt att sätta mig med en kopp te eller kaffe tillsammans med andra för att umgås en stund
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Jag sitter och funderar på efterrätt till nyår. Jag får återkomma till vår efterrätt, nu ska jag tipsa om två supergoda efterrätter som är enkla att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.