Detär ju precis mjölsockret man bryneri smör. Rör nerdet med resten. Många som såg bilder jag lade ut här (och i en grupp på FB) för ett bra tag sedan tyckte att det såg ut som att det skulle kunna vara mjölkprotein
Ärdet en bit pumpa. Ärdet en gul squash. Nä, detär en citron, och dethär råkar vara en riktigtfinlinssoppasigneradAnn-Louise och hennes konstlärare från back in the days
Pensla med ägg och garnera med pärlsocker. Jag tror hårt på att satsa på fyllningennärdet kommer tillglutenfria bullar, då ärdetinte hela världen fast själva degen skulle bli torr eller så
Vi har viltveckorhär på gästgivaregården och detinnebär att minnorrbottniska ådra får förgylla köket några veckor - här bjuds det på renskav gjord på rökt renfilé, hjortinnerfilé med skogsvampsås, kalvreninnanlår med en härligpepprig sky och ugnsbakad potatisi buljong, rencarpaccio, löjromscreme, lingonmousse, chokladtårta med hjortron, rapphöns iportvin och älgfärswallenbergare
Vad vinner man. Kan inteminnas att det var såå gott somdet var i går. Konstigt att samma rätt kan smaka så olika eller har det bara gått tillräckligt lång tid sedan jag åt den senast
Bildblirdetimorgon och visst förstår man de sominte tycker att pölsa ser så gott ut. Nej det gäller att inte deppa ihop för lite brända gryn och en sabbad kastrull, det fanns ju nya att koka så detär bara att köra på
Det ena är att göra en gratäng med skivadpotatis och lite extra grädde, litesom en moussaka. Tydligen ska temperaturen krypa ner under nollstrecket men det gör inget
parmesanost, riven. Finriv parmesanosten. Grädda imitten av ugnen tills flarnen fått litefärg. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått somär 7 cm idiameter. Det tar ca 5 minuter
Skala potatisarna och släng neri kastrullen. Man är ju aldrig så kritisksomnärdet kommer tillsin egen mat, men idagvill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Låt puttra medan du steker svampen i smör och sedan blandar neri grytan på slutet. Detär ju den som avgör smaken och den bör helst få puttra en stund på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.