Servera medMildaVaniljvisp eller blanda MildaVaniljvisp och MildaVisp för en mindre söt sås. Pressa saften från den halva citronen över äpplena och strö på socker och kanel
Efter Höstgrytan i lördags bjöd vi på Äppelsmulpajtill dessert. Så, nu har jag smält lördagens höstmiddag, firat söndag medgarderobsrensning, babysim och firat att det var sex år sedan vi träffades med att dela en pizza, drickabilligt bubbel och lite polly
Finstöt kardemummakärnorna i en mortel eller mal dem i kryddkvarn. Låt svalna och servera med råkräm. Ta kastrullen från värmen och tillsätt kardemumma, socker och vetemjöl
Snabbfixadliten efterrätt, litelik smulpaj med god smak av äpple. I norge kallas denna dessert för "Tilslørtebondepiker" vilket betyder "beslöjade bondflickor" ungefär
Servera medMildaVaniljvisp eller blanda MildaVaniljvisp och MildaVisp för en mindre söt sås. Pressa saften från den halva citronen över äpplena och strö på socker och kanel
Egentligen kan man göra äppelpaj på precis samma sätt som jag gjorde blåbärspajen (recept här) men jag testade denna gång att göra ett smultäcke med havregryn, därav blir det ett lite annorlunda recept nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.