ÄppelsnurrorGoda äppelbullar med smarrig fyllning. Äppelsnurror (ca 20 st)Deg2 dl mjölkca 40 g jäst600 g mjöl1,5 tsk salt5 msk socker100 g smält smörFyllning200 g sötmandel5 msk socker2 syrliga äpplensaft och skal av 1,2 citron1 dl mjölkkanel1 äggpärlsockerGör så härVärm mjölken till högst 37 grader och lös upp jästen i mjölken
Igår var jag och några vänner och plockade äpplen utanför Lund, på Glorias Äppelgård. Jag gjorde en intervju med Gloria, som är är den som kokar all deras goda marmelader, sylter, glögg och annat som går att göra på äpplen, ofta med smakinfluenser från Chile eller Argentina
Rasmus och jag har haft en fantastiskt bra dag i Köpenhamn. Jag har njutit av fantastiskt god mat och dessutom inte köpt något onödigt överhuvudtaget - hur bra är inte det
Igår var jag och några vänner och plockade äpplen utanför Lund, på Glorias Äppelgård. Jag gjorde en intervju med Gloria, som är är den som kokar all deras goda marmelader, sylter, glögg och annat som går att göra på äpplen, ofta med smakinfluenser från Chile eller Argentina
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.