salt och peppar. persilja Servera med. 600 g fläskfilé. 600 g fläskfilé 3 msk smör 1 1 1 salt och peppar 1 st äpple 1 st gul lök 2 dl vatten 2 dl grädde 2 msk kalvfond 1 msk soja 1 msk torkad grönpeppar 1 msk konjak 1 msk majsredning Maizena Garnera med
Dagens recept kommer från kokboken Gott & Lätt med recept på mat med låg fetthalt och få kalorier. Nu efter all julmat är det gott med lite lättare mat
Krydda med salt och peppar. Putsa filén och skär den i centimetertjocka skivor. Skala och skiva löken. Fräs lök, pressad vitlök och curry i lite matfett i en gryta tills löken är mjuk
Krydda med salt och peppar. Putsa filén och skär den i centimetertjocka skivor. Skala och skiva löken. Fräs lök, pressad vitlök och curry i lite matfett i en gryta tills löken är mjuk
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.