Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått somär 7 cm i diameter. Det tar ca 5 minuter
Jag tror helt enkelt att boven fortfarande är dem superstora globala företagen/matjättarna som reglerar detta genom att påverka på alla plan, inte minst genom att finansiera den mesta av forskningen på området, som då också nästan alltid är vinklad
För den som inte har tillgång till det går det naturligtvis lika bra med rödlök. Själv tog jag en sväng i trädgården och samlade ihop lite vitlöksblast som har börjat spira från kvarglömda vitlökar i jorden
Blandsallat + körsbärstomater + crema di balsamico GÖR SÅHÄR. Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter somdet var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  Närjagär van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Ärdet en bit pumpa. Koka linserna i buljongen i en stor kastrull tills de är mjuka (jag använder Saltå Kvarns röda linser och det tar inte mer än några minuter)
Jag citerar Karin Ahlborg. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur detsom i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Jag hette nämligen Klehn som ogift, och mina föräldrar heter så fortfarande förstås. Men utan tvekan har jag vetat länge att det skulle bli just klenäter
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vad ärdetjag snackar om. Mumma säger jag bara. Men detär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
Ärdet någon som letar efter en smaskig grillsås så har vi ett prima förslag här, en sås som ni enkelt kan variera efter vilka kryddor och örter ni gillar och tycker passar till köttet som ska på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.