Är även perfekta till att göra korvbröd, nu närdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Tyvärr så var Jorm ringrostig på första provet med bara en jaktdag i bagaget sedan vårvintern, det får väl också skyllas på att husse la allt krut på att få klart stugprojektet i Kittelfjäll under premiärveckan… så Jorm saknade det rätta klippet i steget
oj vad det kommer att lukta gott i vårt kök på torsdag. Julklapparna har varit planerade länge och är i princip klara men detdär med att göra hemmet julfint är något man inte bör göra förrän till första advent
Nu ärdet dax att börja mata HermankakanHermankakan har blivit väldigt populär. OBS dettaär bara Startdegen2,5 dl mjölk2,5 dl vetemjöl2,5 dl sockerDag 1-4 skall den bara rörasDag 5 gör en ny omgång av startdegenDag 6-9 rör en gång per dagDag 10 gör likadant som dag 5
Detär verkligen inte svårt och det sköter sig själv, varför inte testa. Av förra årets flaskor hann vi inte dricka upp dem och de har vi testat nu närdet var lite ruggigt ute och ja den är godare i år när den stått till sig på flaskorna
Han steker rårakor och det frasande ljudetnär hon tar en tugga är oemotståndligt. Så skriver vår bloggare Katarina Ekeström på sin blogg Skog till bord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.