DuhittardenHÄR. Dethärärden bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligtmig och jag villinte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Frugan är grymt duktig på kalla såser, dressingar och vinegretter. Testa så får nien smakupplevelse. Härär två magiskt goda såser till kebab eller grillat
Eventuellt kan dutillsätta mer lakridspulverdet beror lite på hur duvill ha den, smaka av. Villdu spara den så ställ denikylenmen ta fram innananvändning då denblirlite för hård ikylen
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut intevilt, för använder du massa konstigaingrediensersomduinte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
Skala räkorna och sprid dem över laxennärduprecistagit ut den ur ugnen. Jag har blivitlärd att man skall äta fisk flera gånger i veckan, men man lever intesom man lär utan detblirintefisk så ofta tillmiddag
Om duvill göra enenkel sås, så som jag gjorde, så går dutill väga på följande vis. Vänd filéerna ett par gånger, pressa över citroninnandu lägger dem åt sidanien skål och börjar steka nästa omgång
För densominte har tillgångtilldet går detnaturligtvislika bra med rödlök. Själv tog jag en sväng iträdgården och samlade ihoplitevitlöksblastsom har börjat spira från kvarglömda vitlökarijorden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.