Många experter rekommenderar att man intar både protein och kolhydrater efter tunga styrkepass för att muskelnedbrytningen ska minska och för att musklerna ska byggas upp igen
Äter du ägg kan du servera med ägghalvor och ringla lite olja över. MEN, äter du istället eftersäsong och byter ut många av dina kötträtter mot vegetariska underbara måltider kommer du att märka skillnad
Eftermiddagen tillbringades hemma med lite enkel matlagning. I går körde jag en riktig fuling. Precis när jag gått och lagt mig för natten, kom jag på att det glömts av att skrivas inlägg
Ska dock nämna att i originalreceptet i boken så är kakorna även toppade med paranötter men eftersom den inte tillhör mina favoritnötter så valde jag att istället ha på lite extra av de andra nötterna
Det där med mellanmål före eller efter träning är inte helt enkelt. Man tror att de ska vara nyttiga men när man tittar efter så är de fulla av, ja just det, socker
Här ses mina före tillagning i ugnen och sedan efter med den goda marinaden över sig. Eftersom det blev en stor sats av marinader har vi under helgen testat att lägga nötkött, fläskkött och kyckling i marinaden, vilket alltihop blev lika gott och mört
Jag vet inte i vilken ände jag ska börja i för att berätta om den här rättens alla nyttigheter. Här finns linser och fetaost som ger proteiner (med linserna får du fibrer och flera bra mineraler också på köpet) rödbetor med b -och c-vitamin och kalium som bland annat håller din muskelfunktion i trim, färsk spenat som ger både järn och a -och c-vitamin, avokado och valnötter som är fulla av nyttiga fetter och så lite antidoxiantrika granatäppelkärnor på toppen
Jag köper inte allt ekologiskt utan brukar prioritera det viktigast så som kaffe och te, bananer, ägg, kött, tomater, olja, grönsaker eftersäsong osv… Kika in på naturskyddsföreningens hemsida och kolla upp de viktigaste råvarorna just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.