-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Först ut är botten. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Så, varförinte göra slag i saken, och tillåta mig av frossa i det godaste. Det blir inte sämre av att tjinuskin pimpats med rostade, hackade pecannötter
Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.