Majrovan är en av våra första primörer med konsistens som rädisa, men smakar mer som en beta. Du kan koka majrovanoch njuta av den med en stor klick smör och salt, men också skiva den riktigt tunt och ha den som sallad med en dressing på citron, olja och färska örter
Lägg skockor, tomater, vitlök, basilika ochparmesan i en mixer. Sväng nykokt spagetti i peston, toppa med lite hyvlad parmesanoch några drag på pepparkvarnen eller lägg peston på crostinis och bjud som tilltugg
Lägg skockor, tomater, vitlök, basilika ochparmesan i en mixer. Sväng nykokt spagetti i peston, toppa med lite hyvlad parmesanoch några drag på pepparkvarnen eller lägg peston på crostinis och bjud som tilltugg
Testa detta, snabbt och väldigt gott, fast lite mera chili kunde jag ha haft… vågade inte ta hela. Strö sedan över finhackad vitlök, grön chili och salladslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.