Vispa ihop äggen och rör i resten av ingredienserna till fyllningen. Grädda i mitten av ugnen 30 – 35 min. rivet skal och pressad saft av 1 citron. 2 ägg 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 1 dl strösocker 1 dl Arla Köket® crème fraiche ½ dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker rivet skal och pressad saft av 1 citron
Tryck ut dem i engångsformar av aluminiumfolie eller papper. Blanda samman mjöl, socker, smör, apelsinskal och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad
Save Dumlesnittar (ca 30 st). Idag bakade jag de här underbara Dumlesnittarna. Inspirationen kom från mina Geishasnittar som jag gjorde för ett tag sedan
När drygt hälften smält - ta bort smöret från värmen och låt resten smälta av den befintliga värmen. Det är viktigt att du göra detta direkt och ställer in i ugnen direkt om smöret inte är helt avsvalnat eftersom värmen sätter igång jäsprocessen hos bakpulvret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.