Tina upp torsken så den går att skära i sär. Blanda ihop matlagningsgrädden med creme fraichen i en bunke, rör om tills det inte finns några klumpar kvar
Toppa med smör i ett tunt lager. Vispa crème fraiche under tiden. Och vispar man 34-procentig crème fraiche (funkar precis som vispgrädde) får man en smakbrytning utan vispgräddens sötma. 2 dl crème fraiche, 34 %. 2 dl crème fraiche
Pensla med uppvispat ägg över hela ytan. crème fraiche. Pudra på med brunt farinsocker och kanel. Vispa crème fraîche och vaniljpulver med elvisp till fast konsistens
Vispa socker och crème fraichemed en elvisp tills det blir fast och fluffigt. Grilla ananasbitarna (eller kör dem i ugn på 150 grader i några minuter) tills de blir ljumna och servera med en stor klick crème fraiche. 2 dl Creme fraiche
4 5 dl vatten ca 350 g torskfilé (MSC-märkt) 75 g smör rå blomkål att riva över finrivet skal av 1 citron Rimning 8 dl vatten 3/4 dl salt finrivet skal av 1 citron Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.