Då och då kommer jag att dela mina tankaroch recept härinne som vanligt, följ gärna bloggengenom att anmäla dig till nyhetsbrevet så du inte missar nåt inlägg
Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Vilken härlig känsla att få duka upp till middag utomhus för första gången i år. Ja jag vet att det att det kanske snöar igen om några dagar och blir kallt igen och så
Ett tips är att alltid använda handbromsen när barnen sitter på och cykeln står still. Knip ihop till bollar, var noga med skarvarna så att inte tomatsåsen rinner ut
-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Jo, jag inser att någonstans där ute i det okända sitter det faktiskt en MÄNNISKA som läser det jag skriver ochsom till och med får hjälp och inspiration av mina recept eller tankar
Jag märker en klar försämring i min fibromyalgiom jag under några dagar får i mig för lite smör och annat fett, jag blir kraftlös och får mer ont i kroppen
Till och med min fläderbuske och jag som läste att de inte äter fläder, pah. Men nu när solen har hållit sig framme så har det kommit fram små knöliga blad ur jorden
Samt en sallad på bla gurka,fetaost, sallad ochtomater. Vi hittade två påskliljor på tomten. Forma till avlånga järpar och lägg på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt
Tänk vad man hitta i ett tomt kylskåp och frys. Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar i Afghanistan
När jag och P bodde i Kina umgicks vi med flera amerikanska familjer, och mina första bekantskaper där med pumpan i tillagat tillstånd blev tyvärr aldrig någon positiv upplevelse heller
Jag vill tacka dig som tittar in här och skulle bli jätteglad om du skrev en kommentar. Med det blev intresset att fota ännu större och på den vägen är det
Det är inte så ofta som jag lagar till gris kanske du har märkt, är helt enkelt inte så förtjust i smaken och upplever även att jag får mer värk om jag äter mycket charkprodukter av griskött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.