Stort grattis till Klas Lindberg i riktigt hård konkurrens från de fem andra deltagarna tog hem segern i Årets Kock, endast en och en halv poäng före silvermedaljöre Daniel Engellau
Som ett led i mitt Årets kock-bloggande fick jag prova ÅK-creme fraichen skapad av förra årets vinnare Tomas Diedrichsen och den har smak av rostad vitlök och timjan
Härom veckan satte jag morgonkaffet i halsen när jag fick ett mail från Årets Kock. De uppmanade mig att söka till Årets Kock 2013 efter att jag blivit rekommenderad av folk i branschen under en kampanj på mässan Gastro Nord. Årets Kock 2013…
Snittar på fryst gurka - Årets kocks Creme Fraiche med ingefära & chili - löjrom - piplök - harsyraNu i augusti är ett bra tillfälle att ses efter sommaren, det är många som ställer till fest - kanske en kräftskiva
Sitter och lyssnar på mattrender på Arlas pressfrukost på Årets Kock. Ett stort antal kockar från norr till söder i landet har intervjuats om trender i köken
Vi Årets kock-bloggare följer honom vidare på hans resa detta år och vi hoppas på fler tillfällen. Husmor på work-shop med Klas LindbergHusmor och de övriga Årets Kock-bloggarna 2012 var på en uppskattad work-shop med Klas Lindberg efter hemkomsten från vinnarresan till Japan. Dock var både han och Årets kock 2011 Tomas Diedrichsen väldigt överens om att de saknade salt i maten, det mesta saltades väldigt modest. Han har haft siktet inställt på att vinna Årets kock sedan han var 14 år
Husmor Lisas mobilkamera är för tillfället trasig efter tuff behandling i skolköket så de fina bilderna på maten är tagna av min Årets kock-bloggar-kollega Karoline Nordefors
Varje år lanserar Arla en årets gourmet-crème fraiche i samarbete med vinnaren av förra Årets kock. Ingefära och chili är dessutom två smaker som jag verkligen uppskattar ochHusmor Lisa skapar recept på Årets Creme Fraiche framöver
Alla rätter i Årets kock inspirerade mig. Men den här rätten är ändå väldigt speciell för mig. Fredrik Lagberg på vackra Görvälns slott, blev Folkets favorit med den här vackra rätten
Från och med imorgon och hela året framöver kan ni läsa om Årets kock på Husmorsbloggen. Tänk vilken spännande resa att få följa dessa fantastiskt hängivna matpersonligheter hela året
Tävlingen Årets Unga Kock – Concours International des Jeunes Chefs Rôtisseurs avgjord. I höst står Jimmi vid spisen då Daniel Räms, Årets Kock 2013 och Tom Sjöstedt, Årets Kock 2009, öppnar krogen Lilla Ego i Stockholm
När jag fick uppdraget av Arla att laga mat med Årets kocks 2013 Klas Lindbergs smaksatta Crème Fraiche skapade jag den här goda pajen på mina fänkål och en fin lokal, vit Capin (getost). 1 burk Årets kocks Creme Fraiche Ingefära & Chili. 3 ägg 1 burk Årets kocks Creme Fraiche Ingefära & Chili
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Nu börjar året lida mot sitt slut och jag har kikat igenom statistik för årets alla inlägg och recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.