2013 har
varit ett riktigt händelserikt år och jag är så otroligt glad att jag fått dela mycket av det som hänt med er! När jag startade bloggen för drygt ett och ett halvt år sedan var min tanke att bara ha ett ställe där jag kunde dela mina recept med kunder som behövde inspiration till hälsosam matlagning. Att bloggen sedan växt så pass mycket och snabbt var inget jag i min vildaste fantasi kunde ana. Genom bloggen har jag träffat så många otroliga människor, fått jobba med enorm många motiverade kunder, kunnat utveckla mitt och Davids företag www.iformonline.se och kunnat hålla en dialog mer er läsare genom kommentarer och inlägg vilket motiverat mig att hela tiden utveckla mig både som tränare, kostrådgivare, recept-skrivare och person.
Publicerat 2014-12-2014. 21. 1 dl grädde. 1 dl sirap. 1 dl socker. 100 g nougat. Gör kulprovet eller ta bort kolan när den är 120 grader. 1 dl grädde. 1 dl sirap. 1 dl socker. 30 hasselnötter 100 g nougat
Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. 1 tsk vaniljsocker. 1 ägg. 100 g mörk choklad. 1. 1 timme. Sätt ugnen på 175 grader. Forma bollar av degen och lägg bollarna på plåtar med bakplåtspapper (ca 18 bollar/plåt). 12-15 minuter mitt i ugnen. 1 tsk vaniljsocker. 1 ägg 4,5 dl vetemjöl. 100 g mörk choklad
Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. 100 g smör. 1 g saffran . 1½ dl strösocker. 1 ½ tsk bakpulver. 1 dl sötmandel. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Ta ut längderna och sänk ugnsvärmen till 125 grader. 1 cm tjocka skivor. Lägg dem på sidan och torka dem i ugnen i ytterligare 15 minuter. 25-35 st 100 g smör. 1 g saffran. 1½ dl strösocker. 1 ½ tsk bakpulver. 1 dl sötmandel
1/2 g saffran. 1 dl strösocker4 1/2 dl vetemjöl (4 1/2 dl motsvarar 270 g)1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här. 1. Stöt saffranet i en mortel med 1 msk av sockret. Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter. 1/2 g saffran. 1 dl strösocker. 4 1/2 dl vetemjöl. 4 1/2 dl m. 1 tsk bakpulver. 1 tsk vaniljsocker. 1. Stöt saffranet i en mortel med 1 msk av sockret
Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi. 12 valnötter. 130 gram socker Lite mindre än 1 gram kanel. 1,4 dl vatten Skalet från en halv citron. likör 12 valnötter. 130 gram socker. 1 gram kanel. 1,4 dl vatten
Häll den kondenserade mjölken över kexbottnen och fördela den jämt. 1½-2 dl. 100 g smält smör11/2 kopp smulade digestivekex (eller ca. 8 digestive och 4 småkakor)1 burk kondenserad mjölk (finns på bakhyllan i affären)Ca. 150 g hackad mörk chokladCa. 15 mjuka kolor, t. 100 g hackade hasselnötter/valnötter1 rågad kopp kokosflingor. Sätt ugnen på 180 grader. 1. 100 g smält smör
Citrontryfflar ca 14 st små. 1 dl mixat nötmjöl. 1 msk tahini, sesampasta. 1 msk smält kokosolja. Saft och skal från 1 liten, ekologisk citron. 1 dl kokosflingor att rulla tryfflarna i. 1 liter svarta vinbär. 1 burk à 230 g kokosnötsmör (eller kokosolja). 12 blad gelatin (6 tsk gelatinpulver). Blåbärspannacotta ca 10 port. 1 msk pressad citron. 1 msk honung eller annan sötning. Det blir cirka 10 små desserter eller 4-5 större av den här satsen. God och Glad Påsk ca 14 st små. 1 dl mix. 1 msk tahini. 1 msk smält kokosolja. 1 dl kokosflingor. 1 liter svarta vinbär. 1 burk 230 g kokosnötsmör (eller kokosolja). Blåbärspannacotta ca 10 port
10 finhackade blad ramslök (eller 1 pressad vitlöksklyfta). 1 dl majonnäs. 1 dl ströbröd. 1 tsk ancho chilipulver. 1 msk oregano. 1 tsk persillade. 1 tsk lökpulver. 1 msk grillkrydda. 150 g riven ost. 1. Jag lade burgarna på ett bakplåtspapper och stekte dem i ugn på 175 grader tills de var nästan genomstekta. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. 10 finhackade blad ramslök (eller 1 pressad vitlöksklyfta). 1 dl majonnäs. 1 dl ströbröd. 1 tsk ancho chilipulver. 1 msk oregano. 1 tsk persillade. 1 tsk lökpulver. 1 msk grillkrydda. 150 g riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.