Blanda de torra ingredienserna och häll i, men rör inte om. När jag fryser in de mjuka kakorna så delar jag dem alltid i bitar, så man slipper attta ut hela kakan
Därför tänkte jag att det kunde vara en god idé attkombinera dem båda. Det kan ju vara kul attveta. Många tror att det är svårt att laga anka men inget kunde vara felaktigare
Påtalomatt frysa in, nu väller vitaminerna upp ur jorden och jag tarvarapå så mycket jag kan. Detta gör att du bevarar så mycket vitaminer och mineraler som möjligt
Ofta improviserar jag fram nya såser beroende på vad skafferiet erbjuder, och det brukar bli bra. Vid något tillfälle fick jag i alla fall en god dippsås till mat, och jag testade
ta vad du tycker om för bär, helt enkelt. Dn här kakan är lite som sockerkaka med bär i. Ja, det kanske börjar vara lite försent att plocka bären från buskarna
Perfekt attta med i en termos om man far och skidar en dag eller åker pulka eller nått sånt. Till hösten/vintern kan man värma saften om man vill och så får man en god, varm dryck att värma sig med
Häll av vattnet och nu häller på då lika mycket socker somvatten så att det täcker apelsinskalen. Skala det yttersta gula skalet med en kniv, det gör inget om lite av det vita innerskalet kommer med men så lite som möjligt är bra
Det verkar omöjligtatttavarapå allt. Genomatt så att säga para täcket på coccoterna med min klassiska fisksås, och varsamt ugnsbakade torskfiléer, fick jag en gratäng som var så god att jag tappade behärskningen och i smyg slickade fatet rent från sås
Ansa och skär svampen i mindre bitar. Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. Lägg en klick fyllning som en sträng mitt på degen och rulla ihop till rullar
honung, flytande. Halvera päronen och lägg dem vid sidan om kycklingen. Sätt ugnen på 200°. Tillaga mitt i ugnen ca 35 min tills kycklingen är genomstekt. 1-2 jalapeñochili 1 msk ingefära, finriven färsk 2 msk citron, pressad 3 msk torr sherry 2 msk honung, flytande 3 msk olivolja Garnering hackade örter, t ex persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.