Vive l'amour. Folkets Bröllopstårta. Den är inte speciellt svåra att göra, men det är många moment. Som vanligt har jag gjort lite justeringar från orginalreceptet som du hittar på Kobia
Hur svårt ska det vara att få dessa att tillsammans bilda släta, vackra macaronskal med fot. Tekniken är avgörande för att man ska lyckas med sina macarons, det har jag fattat (både genom egen hands-on-erfarenhet och genom x antal instruktionsfilmer på nätet)
Jag har också funderat en del på Julia et Julie den senaste tiden, eller, fransk mat i allmänhet och Boeuf Bourgignon i synnerhet är något jag tänker på rätt ofta
Det blev. Löjligt långt namn på en rätt, därav det något fånigt franska namnet på rätten i stället. Färsk amerikansk hummer (lägg gärna en förmögenhet på svensk om ni tycker det är värt det)
Men i alla fall, jag har nog en av Sveriges största kokbokssamlingar (jag erkänner, jag är smått beroende) och favoriterna i samlingen är Sébastien Boudets bok (i vår kommer den nya boken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.