Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Mycket tacksamt att marinera, mört och smakrikt. Rostad färskpotatis. En rejäl skvätt vinäger förkortar tiden för marinering och gör inte att köttet smakar surt
Pastan klippte jag i remsor och geggade ihop med allt annat innan jag pytsade ut det hela i formen, men jag tror mer på att göra ett traditionellt lasagneupplägg
Idag blev det premiär grillat, det blev… Grillad fläskytterfilé späckad med kryddig korv. Några drag med pepparkvarn men var sparsam med salt då sälta finns i både korv och bacon
Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök och feta. skär runt det gröna fästet och gör sedan fyra jämnt fördelade skåror längs med hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.