Tag fisken (som är urtagen och huvudet borttaget på) och skölj den. Lägg fiskeni en smord form. Krydda sen ordentligt med salt, peppar, citronpeppar och fiskkrydda
Denna härliga rätt åt vifaktiskti början av sommaren. Anledningtill att jag kom åt nåt så exotiskt som insjööring, var att jag och en barndomsvän fickmöjligheten att följa med dennes svärfar (en riktigtinbitenfritidsfiskare) ut på fisketurtill Kalvsjön denna junilördag
Det finns många fiskar som är lämpade att grillaprecis som de är men så finns de dem som interiktigt håller ihop när de läggs på grillen och då kan man göra ett paket av folie/smörpapper som fisken läggs iinnan den hamnar på grillen
Tag fisken (som är urtagen och huvudet borttaget på) och skölj den. Lägg fiskeni en smord form. Krydda sen ordentligt med salt, peppar, citronpeppar och fiskkrydda
Paketen kan bli ett finttillbehörtill annat grillat om man så vill. Detta blev så himla gott. Kan tillägga att endast Berra äter upp jalapeñosarna, men de är goda att ha med som smaksättningi alla paket
Ett fräscht recept som sätter guldkant på helgmiddagen. Smakligöring. Ugnsbakad öring med rostad blomkålspuré, forellrom och gurksallad Spara Skriv ut Portioner
Väl hemma tände jag på grillkolen och medan jag väntade på den rätta glöden tog jag fram fisken som var tänkt tillmiddag, ryggfilé av alaska pollock och byggde ihopfoliepaket av den
Helgen blev visst tyst här, jobbat och interiktigt haft något "nytt" att dela med mig av. Inteblivit mycket datatid över huvud taget, ganska skönt faktisktibland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.