Örtagårdsstek med marinerade grönsaker
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/4 kg rostbiff
  • 1 liter vatten
  • 1 dl salt
  • 1 tsk socker
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk krossade svartpepparkorn
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 rejäl bunt färska örtkryddor, t ex rosmarin, timjan, dragon, basilika
  • 1 liten knippa persilja
  • 6 färska lökar
  • 6 morötter
  • 200 g sockerärter
  • 50 g smör eller margarin
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk limesaft
  • 1/2 tsk gourmetsalt
  • 2 dl lättmajonnäs
  • 3 dl lätt creme fraiche
  • 150 g tinad bladspenat
  • 2 msk limesaft
  • 2 msk koncentrerad kalvfond
  • 1 tsk farinsocker
  • 1/2 krm muskotnöt
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.