Kasslersallad. Hemma hos oss har vi haft ett riktigt fint semesterväder i år. Hur har det varit hos dig. Och det fina vädret har lockat till att laga lätt och enkel sommarmat, och då gärna matiga sommarsallader
Receptet jag hittade, skulle man göra en mangodressing till salladen, lät supersmarrigt…. eller INTE. Ni får receptet på salladen då den var mycket matig och mättande
Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten. Spola av den i kallt vatten och låt den rinna av. Skölj rucolasallaten i ett durkslag och låt den rinna av
Strimla kasslern och fräs den i en stekpanna med olja, så den får lite färg. Låt svalna. Skölj salladen. Dela tomaterna och gröp ur och skär avokadoköttet i bitar
Ingredienser Portioner. 4 3 dl vatten 1/2 tsk salt 3 dl couscous 300 g kassler 1/2 gurka 1 gul paprika ca 10 körsbärstomater Dressing 1 msk senap 1 msk vinäger 1 msk kapris 3 msk olja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
02 Jul. 10. 14. Kasslersallad. 1kommentarer. Hej mina vänner. Nu är jag och barnen tillbaka hemma igen efter vår lilla mini-semster hos svågern, Andreas, och hans familj nere i Skåne
Strimla kasslern och fräs den i en stekpanna med olja, så den får lite färg. Låt svalna. Skölj salladen. Dela tomaterna och gröp ur och skär avokadoköttet i bitar
Den här måndagens vegorätt får bli lite annorlunda men väldigt god - härligt färgsprakande paprikor med en fyllning av blandad svamp, babyspenat och det naggande goda, rödbruna, lilla fröet canihua
Kasslersallad med vitlökssparris. Planering är lite A och O för att det ska fungera för mig. Jag gör dessa inlägg med rätter som har få smartpoints och har dom till hands när jag ska ut på middag eller blir bjuden på middag, för då brukar man oftast inte veta vad man kommer att äta eller hur många points som kommer att gå åt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.