Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander. De säljs aldrig med skal i affärer eller över disk, iallafall inte vad jag känner till
Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept medpilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Torka av pilgrimsmusslornamed hushållspapper. TipsAtt göra egen majonnäs är enkelt, se bara till att alla ingredienser har samma temperatur och börja med att tillsätta oljan droppvis
Hetta upp en stekpanna med smör och olja. Stek pilgrimsmusslorna på hög värme. Mortla lök, persilja, limeskal (men inte limesaft) och chiliflakes till ett smetigt smul
Idag börjar vi med receptet på pilgrimsmusslorna. Stek på pilgrimsmusslorna i smör på ganska hög värme, de ska faktiskt få bättre färg än vad jag presenterat här ovan
Allt toppades med ett strössel på parmesan, citroncest och persilja. Idag ska jag bjuda er på ett riktigt gött recept, som jag formulerade i huvudet medan jag styrde stegen till marknaden i morse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.