Örtstekt kalkon med tranbärssås
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 8 l vatten 6 dl apelsinjuice , färskpressad 260 gram havssalt , (2 1⁄2 dl) grovt 50 gram strösocker , (1⁄2 dl) 5,4 kg kalkon 270 gram osaltat smör , mjukt 1 msk rosmarinblad , färska, hackade 1,5 msk lavendelblad , smulad, el. 1 msk lavendelblommor, hackade 1,5 tsk svartpeppar , nymald 1 msk garam masala 4 klyfta(or) vitlök , skalade och krossade 2 st lagerblad 0,5 st färsk ingefära , 5 cm, skalad, skivad och krossad 1,25 dl katrinplommonjuice 1,25 dl portvin , ruby port 1,25 dl rödvin , torrt 680 gram sötpotatis(ar) , skalad och skuren i centimeterstora tärningar 12 st katrinplommon , urkärnade 120 gram tranbär Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.