11 kašika
brašna1. Špinat oprati, kratko ga blanširati i malo iseći, ako su listovi bili veliki, pa staviti na stranu. 2. Beli luk iseći na krupnije komade pa ga propržiti na ulju dok ne zamiriše. 3. Belom luku dodati brašno i takođe kratko propržiti. 4. Dodati špinat, zaliti mlekom i jogurtom, po ukusu posoliti i kuvati dok se ne dobije željena gustoća.
grönsalladtillservering. salt och peppar. Det är skönt på ett sätt för vi har haft så mycket omkring oss den senaste tiden men det hade varittrevligt att vara på någon nyårsfest
Servera med potatismos och en sallad. Häll de krossade tomaterna runt om korven. Korv i nästan alla de smaker är bara för gott, det bästa med korv är att det går att göra så många olika maträtter
Skala potatisen och dela den imindrebitar, koka potatisenilättsaltat vatten tills den är mjuk. När jag var liten tyckte jag bara om pulverpotatismos och blev både arg och lessen när mamma lagade hemmagjord potatismos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.