Kall dillsås (skolans fisksås)- Recept HÄR. Potatismos- Recept finns längre ner på denna sida. 1-2 ägg. Hetta upp en rejäl klick smör i en stekpanna och stek fisken i ca 4-7 min på varje sida (stektiden kan variera beroende på hur tjock filé du har). 1-2 dl mjölk. 1-2 ägg. 1-2 dl mjölk
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
BBQ-sås med vitlök. Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
-) Det är nog det bästa betyg jag någonsin har fått för en maträtt jag har lagat. 8-10 port. Grädda mitt i ugnen 10-15 minuter tills degen blivit gyllenbrun. 8-10 port
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Kläm ihop pajdegen, nagga det med en gaffel och grädda den i 200 grader ca 15-20 min, tills den har fått lite färg. 3-4 msk vatten. 3-4 tsk italiensk salladskrydda. ½-1 gurka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.