Skär bort roten på vitkålen skär ner huvudet i små tärningar. Lägg färs i en bunke och rör ihop med soja, anjovis,ägg grädde, buljong, sirap och kryddpeppar
Den här sortens enkla recept är verkligen pasta när den är som bäst. Härom kvällen svängde min man ihop denna enkla pastarätt med inspiration från ett recept i Jamie's Italian
När julen är runt hörnet - julsmakande bröd. Har ni mycket att göra såhär innan jul. Ett gott bröd vill jag dock gärna hinna med att göra, och med detta recept går det hur lätt som helst
När vi ska lyxa till det lite extra så går vi inte ut och äter mat. Vi köper lite extra fina råvaror och lagar mat tillsammans hemma i vårat kök och njuter tillsammans hela familjen, det är nog det bästa jag vet
Jag kommer ihåg hur överlycklig jag blev som barn när mamma hade lagat persiljejärpar. Syrran tyckte också om persiljejärpar, har jag för mig, men hon fullkomligt älskade gräddsås med potatis
Dillkött är en gammal klassiker som hållit i sig under gud vet hur många decennier. Jursslan blev det häromdagen och passade då på att koka till en gryta
När man är rustad med vinterdäck, gran och saffransgrottor. Att vara utan en fungerande dator är en prövning må jag säga, men hoppas att det snart ska vara löst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.