Så jättegott och så enkelt att tillaga. Till 2 pers. 1 aubergine, 2 ägg, 200 gr köttfärs, 50 gr riven mozzarella, 3 dl tomatsås, 1,5 msk vetemjöl, 1 msk riven parmesan, 1 näve hackad persilja, 1 näve hackad basilika, 1 skiva gammalt bröd, vatten så det täcker det rivna brödet, olivolja, salt och peppar
Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver och vitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
När man tar det igen. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Ja, så här på kanelbullens dag kanske ni förväntade er ett kanelbullerecept. Det är det jag har sett när jag har tittat runt, massor av duktiga bloggare som alla bakat supersnygga bullar av olika varianter
Vill man att det ska gå i rasande fart, kan man ju alltid köpa färdig tårtbotten. Kanske vi ses i mässminglet i så fall Lovar återkomma med en sammanfattning
Å andra sidan kan vi göra roliga saker med gröna tomater, som man inte nödvändigtvis kan med röda. Min man hade fått lust att göra chutney på gröna tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.