) Så det är ett tips, kolla runt på sidor ochpå bilder som inspirerar dig när du känner sug. När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp tilloch blir inspirerad av
Här kommer mina tipspå sött och sånt. Precis innan servering vispar du ingredienserna till toppingen till vit fluffig maräng och kluttar ut den på pajen
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare ochtipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Så var det då dags för efterrättstipsen som vi lovade igår att bjuda er på idag. Vi hoppas att ni kan hitta något som faller er på läppen, gör det inte det så får ni ge er in i vårt receptskafferi och göra en djupdyning i kapitlet om efterrätter
Och här kommer efterrättstipsen. Hacka Tobleronen och lägg upp degen på ett lätt mjölat bord. Vispa grädden till fast skum och blanda ner den och daimhacket i chokladsmeten
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade med och smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Gör en laddning och häll upp i en vacker burk och ge bort när du blir bjuden på middag i sommar. Lägg i en kastrull tillsammans med ingefära, socker, citronskal och hackad vitlök
Hoppas vi kan hitta på något tillsammans med moster Sanna så vi får tankarna på annat håll. Det är ju en billig liten knöl som är så vansinnigt enkel att variera med tillbehöroch röror
Häll på vispgrädde ochtillsätt sockret. Koka upp grädden på svag värme, skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna, låt både frön & stång sjuda i några minuter med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.