Därför har jag här samlat mina sju bästa tips för hur du kan minska ditt eget matsvinn och göra din mat resurssmartare i vardagen, samtidigt som du äter jävligt gott och faktiskt gör ditt liv enklare och roligare
4-6 portioner. Finhacka löken och skär morot och selleri i tunna stavar. Stek dem i väl uppvärmd olja sänk därefter värmen och fräs i ca 5 minuter på medelhög värme för att få en fin färg
Louise vann första omgången av Sveriges Mästerkock och har sedan dess jobbat flitigt som TV-kock, kokboksförfattare och med att driva sitt egna företag Taste by Louise
Det smakade helt enkelt lite extra festligt en helt vanlig vardag. Hur gott är det inte med fisk. Så enkelt och så gott, rödspätta fylld med stekt purjolök och en sås gjord på matlagningsgrädde och fiskfond över
I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tipssom kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.