Efter en lite trög period vad gäller storkok och matlådetillverkning blev jag nu. inspirerad av grannen som lade ut bilder på sina matlådor på facebook
2-3 msk vatten. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp. Skär kyckling i småbitar. Strimla purjolöken och paprika, häll av svampspadet, spara det
Förvara i kylen i ca 1,5 vecka eller i frysen upp till 2-3 månader. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
2-3 msk smör eller margarin. 2-3 gula lökar (ca 400 g). Det tar tid att lära känna sin "potta". Jag har gjort ett par försök utan recept som blivit ok, men inte mer
1 stor gul lök eller två mindre (eller 2-3 finhackade vitlöksklyftor). 2-3 finhackade vitlöksklyftor. Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.