2 grövre surdegslimpor
Korv & Bröd
Korv & Bröd
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g rågsurdegsgrund
  • 50 g grahamssurdegsgrund
  • 200 g vatten
  • 100 g vetemjöl
  • 50 g grahamsmjöl
  • 50 g fint rågmjöl
  • 450 g vatten
  • 50 g rågkross
  • 50 g vetekross
  • 200 g grovt rågmjöl
  • 100 g grahamsmjöl
  • 350 g ekologiskt vetemjöl special
  • 24 g havssalt
  • 8 minuter Tillsätt salt och sirap och kör 5 minuter till. Lägg över degen i en oljaad plastlåda med lock och vik ihop degen från fyra håll så det blir ett ”knyte”. Vänta ett tag (nån timme eller två) och vid ihop degen igen. Ställ in degen i kylskåpet och låt den kalljäsa.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.