Toscasmet75 g smör2 dl strösocker1 ½ dl vispgrädde1 dl sirap200 g kokos. Sätt ugnen på 200 grader. Ännu en variant på den älskade kladdkakan - det knäckiga täcket av cocos tillför ännu mer saftighet och gifter sig fint med den rika chokladsmaken
Toscasmet75 g smör2 dl strösocker1 ½ dl vispgrädde1 dl sirap200 g kokos. Sätt ugnen på 200 grader. Ännu en variant på den älskade kladdkakan - det knäckiga täcket av cocos tillför ännu mer saftighet och gifter sig fint med den rika chokladsmaken
Jag fortsätter att tipsa saker som hör påsken till. Livet och vardagen måste trots allt gå vidare. Min favorit bland sötsaker som varken innehåller mjöl eller raffinerat socker är helt klart Leilas nyttiga chokladfudge
Eftersom jag den senaste tiden har fått en del förfrågningar på mailen angående olika glutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning av olika slags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Brukar du ha förrätt när du bjuder på middag. En liten aptitretare för att få fart på smaklökarna, eller för att hålla gästerna sysselsatta i väntan på maten
När Marie fyllde jämnt önskade hon sig en kladdkaka som alla gäster på kalaset skulle kunna äta. Den här gluten- och laktosfria varianten serverades med stora skålar laktosfri grädde och mängder av färska bär
Räkor är goda. Räkor är nyttiga. Räkor är vackra. Behöver jag säga mer. 2 port 25-30 räkor med skal 1/2 mango 1 mogen avocado 2 nypor gräslök (eller koriander eller persilja) 1 lime ev
Förgrädda sedan pajskalet i 200 grader tills den fått fin färg (cirka 10 minuter). Min ålderskris fortsätter här hemma vilket innebär att månskensbonden tror att han kommer svälta ihjäl bara för att jag försöker laga mat med lite mindre fett i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.