Igår kom sommaren åter, det där man pratar om som högsommarvärme i alla fall. Vi tillbringadedagenpå en nästan vindstilla sjö tillsammans med mina föräldrar och klev innanför dörren hemma först efter sju
Men tänk efter och studera en blomma i detalj, vilken härligfärg som ger en försmak av sommaren. Tror att maskrosor är min favoritblomma men är van vid att andra tittar konstigtpåmig när jagsäger det högt
Förra året kom Js syster med en burk underart god tomatchutney gjordpå hemodlade tomater, äkta lyx. Jättegott till grillat och helt fantastiskt till en bit gott bröd med brie
Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet påRegeringsgatan
- Sätt spisplattan på en låg temperatur och rör om tills sockret har smält. - Diska och skölj noga en mellanstor burk eller två små burkar, och häll i hett vatten
Tryck ut i en form med avtagbar kant. Ta fram och dekorera med bär när det är dags att äta. 1 pkt Digestive kex, minus 2 kex. 75 gr smör. 400 gr färskost. 240 gr lemoncurd. 75 gr smör. 400 gr färskost. 240 gr lemoncurd
Idag när jag kom hem på lunchen var jagVRÅLHUNGRIG. Det är en artikel med en massa proteinrika mellanmål, som ni som läser min blogg kanske redan provat, men som är nytt för många andra
”Halv åtta hos mig” från vår hemkommun har precis tonat bort i tv-rutan och då tänker vi mata på med ytterligare läckerheter levererat från bästkusten, eller vad det västkusten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.