Därefter byggs de på med vilka ingredienser man än kan tycka om. Har ni testat bananhavrekakor. Min absoluta favorit är med kokosflingor, kanelknappar/mörk chokladknappar och vaniljpulver mmmm
Ingredienser ½ banan (40 gram)1 msk havregryn2 msk mandelmjöl1 msk hasselnötsmjöl1 tsk kokosmjöl1 msk riven kokos1 tsk honung½-1 krm vaniljpulverlite kanel (ca ½ krm)gärna lite grovhackad choklad/russin/grovhackade nötter att ha i kakan
Servera gärna bröden ljumma medhallonfärskosten nedan. Det är också då vi bunkrar upp med frukostbröd för veckan under de veckor då jag har energi och lust att baka eget bröd
Det här inlägget har jag varit lite tveksam till att publicera eftersom jag inte blev riktigt nöjd med tårtans utseende - men här kommer det i alla fall
När kakan är kall ställ lätt oljade overheadblad längs kanten i formen och toppa med blåbärsmousse som får stelna i kylen ett par timmar och därefter läggs hallonmoussen över som sedan får stelna ett par timmar innan kakan kan lossas ur formen och läggas på fat för att garneras klar
Gnid in kaveln med potatismjöl och strö lite på bänken. Lägg en klick hallonfärskost på bottnarna, lägg på locket och fördela resten på kanterna runt om (för att marsipanen skall fästa)
Det har varit ett par gånger när jag varit hänvisad till att äta lunch ute att jag valt falafel med sallad och pommes frites, men potatis kanske jag kommer att äta lite av nån gång då och då tänker jag
v=wpcom-no-pv&x_noads=adblock&baba="+Math. wpa iframe[src*='viewablemedia. En sådan härlig dag. Det sockerfria fikat blev jättebra och kändes lyxigt – recept kommer senare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.