Jag gav genast rätten etiketten Fredagsmat, för det härär verkligen den sorts mat som passar att slänga ihop en fredagskväl, men ett glas vin i ena handen och blicken inställd på helg
Det är verkligen kyckling när den ärsom bäst. 3 gula lökar skalade och skurna i tunna skivor. 3 msk kycklingfond. 3 tomater skållade skurna i tärningar. Häll i grädde och låt gå ytterligare 30 minuter på hög effekt. 3 gula lökar skalade och skurna i tunna skivor. 3 msk kycklingfond. 3 tomater skållade skurna i tärningar
Max 30minuter tar rätten att laga till och laxen gör sig själv i ugnen så lättare kan det inte bli. 4 Laxfiléer 4 skivor prosciutto2 msk olivolja *Gröna linser *Spenat färsk eller fryst ca 2 nävar *Färska örter lika stor mängd som spenaten *Citron *Turkisk Yoghurt ** Finns som ekologiska alternativ. 2 msk olivolja *Gröna linser *Spenat färsk eller fryst ca 2 nävar *Färska örter lika stor mängd som spenaten *Citron *Turkisk Yoghurt ** Finns som ekologiska alternativ
Det är ett färdigmarinerat kött somjag stekte precis på samma sätt somjag gjorde med kalventrecoten, alltså att bryna det och sedan steka klart det i ugnen
Jag kommer ihåg hur överlycklig jag blev som barn när mamma hade lagat persiljejärpar. Syrran tyckte också om persiljejärpar, har jag för mig, men hon fullkomligt älskade gräddsås med potatis
Rullade sedan blandningen till små bollar somjag stekte på medelvärme. I ungefär två-tre veckors tid har jag längtat efter stuvade makaroner och köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.