Skala räkor och tina och dela fisken i mindre bitar (salta och peppra fisken)När potatisen nästan är klar börjar du steka grönsakerna med chili, timjan, salt och peppar
Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. Jäs bullarna under duk i 30 minuter. 3. 3 dl. 3 dl. 3 dl. 3 g
25 g jäst2 dl mjölk, fingervarm2 dl vatten, fingervarmt1 ½ tsk salt3 msk rapsolja8–9 dl vetemjöl. Fyllning200–300 g ost, rivenca 300 g köttfärssås. 3. 25 g jäst2 dl mjölk, fingervarm2 dl vatten, fingervarmt1 ½ tsk salt3 msk rapsolja8–9 dl vetemjöl. Fyllning200–300 g ost, rivenca 300 g köttfärssås. 3. 3 msk rapsolja. 300 g ost. ca 300 g köttfärssås. 3 msk rapsolja. 300 g ost. ca 300 g köttfärssås
Efter en stunds vila, för köttet alltså, åt vi det med ugnsrostade grönsaker och aioli. I lördags knatade jag förbi Dennis kött med siktet inställt på entrecote eller biff eller nåt sånt, men väl där föll min blick på denna exceptionellt vackra högrev och jag kunde inte motstå den
350 gram fläskfärs. Under tiden koka savojkål i små bitar, typ 3 dl, i smör och vatten. Lägg 2-3 msk färs i varje blad och rulla ihop till en dolme. 350 gram fläskfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.