Mintchokladtårta200 g smör100 g mörk choklad, (70 %)100 g after eight choklad 12 bitar4 st ägg2 dl strösocker1 tsk vaniljsocker3 dl vetemjöl2 msk kakao1 tsk bakpulver1 krm saltGlasyr50 g smör100 g after eight choklad, 12 bitar2 dl florsockerGarneringAfter Eight choklad runt omSätt ugnen på 175 grader Celsius. Låt stelna i kylen 2-3 timmar
Arbeta in mjölet efter hand, spara någon deciliter till utbakningen. 3 dl havregryn. Häll ner havregrynen och låt hela blandningen svalna till ca 35-37 grader. 3 dl havregryn
Låt den jäsa under bakduk ca 30 minuter. Mat & Middagar. Veckans middag. Piroger. September 22, 2016 16. 44. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
Eftermiddagen tillbringades hemma med lite enkel matlagning. så ställdes kosan mot skolan, för idag var det talang-tävling i år 3. 3 msk tomatpuré. 3 msk tomatpuré
Det blir lätt så när man som bakbloggare förbereder inför "fikadagar" flera veckor innan. Jag tänkte att det skulle vara roligt att införa en veckosammanfattning här på bloggen där jag varje söndag listar de 3 mest populära recepten från veckan som gått. 3
Okt. 24. Veckans drink. med smak av äpple och kanel. Kategorier. Fredagsdrinken. av Christine. Hej,. En mörk och ruggig fredagskväll, som gjord för att sitta hemma med familjen och mysa
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Krama ur överflödig vätska efter en stund. Blanda med yoghurt, salt och vitlök efter smak. Klicka ut smeten till biffar i en stekpanna med olja och stek ca 3 minuter på varje sida
Att vara i Åre är verkligen avslappning och jag tycker det är perfekt att vara i backen tidigt, åka mycket på förmiddagen och äta lite senare lunch och inte nödvändigtvis åka mer efter lunch
Gröten kan nämligen utan problem förvaras i kylskåp fyra - fem dagar, och värmas på vartefter. ½ dl linfrön½ dl russin - jag tog gula russin½ dl strimlade katrinplommon½ dl strimlade aprikoser - helst osvavlade½ dl gojibär2 dl krossade bovetegryn7 dl kallt vatten½ tsk salt3 msk FibrexLägg linfrön, frukt/bär och bovetegryn i blöt över natten, med lock över. 3 msk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.