Ennypa flingsalt. Härom veckan satte jag morgonkaffet i halsen när jag fick ett mail från Årets Kock. Jag trodde det var ett skämt, ett massmail, ett spam, en reklamgrej…ja, jag trodde först inte på det
Igår kväll fick vi till enny favvo bland våra asiatiska rätter. -Den här kommer du definitivt gilla. för det här med asiatisk mat är nog en av mina favoriter
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmen hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
Igår provade jag att experimentera med en av mina favoriträtter - nämligen omelettpizza. Igårkväll kände jag för att lyxa till det med något riktigt gott för att fira att jag jobbat sista natten på mitt sommarjobb
Inte mig emot, jag är verkligenen höstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Skär brödet i rutor enligtskårorna. Frostros-Anna hade bakat ett ursmart morotsbröd i långpanna. Har ni tänkt på hur mycket ett gott hembakat bröd till frukostmackan kan förgylla en vanlig vardagsfrukost
nymalen peppar. Vad kan vara billigare än en soppa gjord av billiga ingredienser. Så klart blir det billigast med kycklingbuljongtärning eller någon pod kycklingbuljong men godast blir det med en bas på hemlagad buljong
Ska försöka att inte trötta ut den under hösten bara, risken är dock stor eftersom jag har en aniiing svårt att vänta i två månader på att få börja med allt som hör till julen
Jag ville också, precis som Per Morberg i programmet, förflyttas till en bakgata i Bombay, men trots att jag pepprade på i ren Adam Frimodig-stil, så kom jag inte längre än till en bakgata i typ Grekland
)Även idag har solen varit med i leken och vi är så tacksamma för allt ljus som kommer med våren, inte bara för att allt känns så mycket lättare då - det blir även mycket finare bilder på maten nu när vi kan fota det mesta ute på balkongenigen
Täcket med knaprigt bröd och ost gjorde den ännu godare tycker jag, så gör gratängen i en form som är lite vidare så du får plats med mycket knaprigt täcke
De faller isär eller blir smaklösa eller får fel konsistens. Nu är det så att jag har stött på sötpotatisfalafel hos flera av min bloggkompisar (Annie, Charlotta, Ann-Louise, Pernilla) och kände att det var min tur att testa
Igår hade jag entårtdekorationsfika hemma hos mig med sju styckenPiccante-gillare. Jag kom på att jag försökt mig på att göra chokladmacarons en gång tidigare för många årsen, till en väninna som gillade såna, men det var det värsta jag varit med om och jag svor att jag aldrig mer skulle göra dessa hemska kakor
Idag ska jag kika på vårkläder under lunchen. När jag för någon dag sedan la ut en bild. Jag kan berätta att första omgången jag bakade hann jag knappt få klara innan tre kakmonster (inte jag då) hade rensatkakburken så det enda som fanns kvar var några smulor på botten, så jag antar att ävenen jordnötskaka á la lchf kan vara god
sharethrough-placement"). v=wpcom-no-pv". Jag har upptäckt enny jättegod favorit, att koka helt bovete och ha i en sallad istället för tex couscous eller bulgur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.