Sommarens hetaste tips på sås tillgrillat kommer här. smaka av med salt. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
rikligt med paprikapulver. Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Smaka av med salt och peppar. Då har jag en god sås till dig som passar till det mesta, och ett gott alternativ till potatissallad, gratäng eller pommes
när det är dags för grillmat, gillar jag att ha ett gäng tillbehör. Det här är en sås/röra som passar perfekt till sommarmat och så är den supersnabb och enkel att göra
Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas. Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret
Tillsätt ost och grädde och rör om så att allt blandar sig. Champinjonsås1-2 gula lökar500 g färska champinjoner1-2 tärningar grönsaks- eller köttbuljong200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell3 dl gräddeev redningsaltsvartpeppar Skala och hacka lökarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.