Ingredients for 8 servings 2 large sweet potatoes 1 tablespoon olive oil 2 teaspoons salt 1 ½ teaspoons pepper 8 eggs 1 tomato, diced ¼ cup green onion, chopped 1 bell pepper, diced and cooked ½ teaspoon garlic powder ½ cup milk 10 slices ham 2 cups spinach cooking spray
85 g digestive kex. 45 g smör, smält. 5. 85 g digestive kex. 45 g smör, smält. Jag har en liten förkärlek till cheesecake och har därför en hel kategori med cheesecakes här på bloggen
1,5 msk pofiber. 1,5-2 msk sötströ. ca 50 g jordnötssmör. 50 g choklad,ljus eller mörk, blanda gärna. Sätt ugnen på 175 grader. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter och låt svalna
50-60 gram färska dadlar, urkärnade. 50-60 gram färska dadlar, urkärnade. Om du också vill fira in våren och den mycket efterlängtade värmen med något gott bakverk är mitt tips denna fräscha no bake blåbärskaka
150 g rumstempererat smör. 15 dl florsocker. 110 digestivekex 300 g Philadelphia classic naturell 50 g rumstempererat smör 5 dl florsocker 300 g mörk choklad 3 tsk neutral oljaMixa samman digestivekex, Philadelphia classic naturell och florsocker till en jämn smet
1350 g osötat jordnötssmör (ca 1 burk). 10,5 krm salt. 15 g vaniljsocker (1 tsk). 1150 g ljus choklad. 175 g vispgrädde. 1Pajskal40 g kokos (1 dl) 120 g florsocker (2 dl) 220 g cornflakes (11 dl) 350 g osötat jordnötssmör (ca 1 burk) 280 g ljus sirap (2 dl) 0,5 krm salt. 1Kolafyllning180 g rörsocker, strö (2 dl), det går också bra med strösocker 80 g smör 100 g vispgrädde (1 dl) 5 g vaniljsocker (1 tsk) 1 g flingsalt (1/2 tsk) 40 g saltade jordnötter, grovt hackade (1 dl). 1Chokladfyllning150 g ljus choklad 75 g vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.