Glazen hittade vi ett gammalt numer av Allt om Mat, rabarbersåsen hittade herr Mårtensson inspiration till i Jens Linders bok "Det glömda köket", dock gick det genom en lite makeover innan det hamnade på våra tallrikar
Knölen har under många år ratas till förmån för pastan och riset. Receptet hittade jag på Merpotatis. Till gårdagens grillkväll fixade jag en för oss ny potatisrätt
Här kommer tips på hur man snabbt och enkelt kan göra en fin helgfrukost med några få ingredienser. Böj till rullarna lite, pensla med uppvispat ägg och strö på vallmofrön
Mera paj - eller kalla det pan pizza om du vill. För den som inte är så förtjust i att göra pajdeg (läs jag till exempel) går det jättebra att använda färdig pizzadeg som läggs i en gjutjärnspanna med fyllning och sedan in i ugnen
Jag återkommer med lite bilder som bevis på att nånting faktiskt blir gjort i lägenheten. Farbror Barbro får hålla sig till tips och råd om det perfekta ljudet som radioterapeut så kan jag hålla mig till mat
Ja och en hel sida till med olika åkommor av varierande slag. Såsen till det grillade kanske. Koka nässlorna och kör dem i mixer med övriga ingredienser till en jämn sås
Tjockare skivor med mer kött på, lätta att ta isär och perfekta till helgbrunchen. )Skivorna är ca 5 mm tjocka och rena från svål och brosk, 225 g i paketet som kostar 20-25 SEK. ca 5 mm tjocka. 225 g. 20-25 S
Det kommer komma lite före och efterbilder tänkte jag. Luckorna som är i vaxad ek från Ballingslöv åkte Martin in med till en lackeringfirma i stan tidigt imorse
Servera som tillbehörtill huvudrätten, lovar att gästerna kommer att tycka om de små konstverken. ) Så här mellan jul och nyår tänkte jag tipsa er om ett riktigt gott och fint tillbehör nämligen potatisrosor
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Fisken kommer från Jämtrök på Frösön, som har många lokala delikatesser i sitt sortiment
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.