Pancakes are the undisputed champs for a perfect breakfast, but the only problem with them is that they are not guiltfree and often leave you feel sluggish
Pancakes are the undisputed champs for a perfect breakfast, but the only problem with them is that they are not guiltfree and often leave you feel sluggish
Not anymore, follow this simple recipe proteinrich cake that won’t wreck your diet schedule. So does that mean you will deprive yourself of that delicious dessert
Preheat oven to 350 degrees. Add 1 scope of protein shake (vanilla), 1tsp baking soda, and 1to 2 packets of stevia in oats flour. 78, Protein. 5g Orginal
But the can wreck your diet schedule like any other regular dessert, so why not give a try to its healthy version, which is not only good for your weight loss plan but can also be a great alternative for your kids too
While preparing the other ingredients, preheat your Frying Oil in a deep pot (cast iron is best) to 375 degrees F. It is crucial to the recipe that you maintain 375 degrees throughout the frying process. When Oil has fully preheated to 375 degrees, begin piping 6″ Churro strips directly into the oil. Only fry 4-5 Churros at one time. Continue to fry for a combined total of 4-5 minutes until golden brown. 1 Cup Erika’s Gluten Free Flour Mix
Originalinlägget finner du här, men jag lägger upp samma recept på den sockerfria lemon curden i detta inlägg medan du finner receptet på dessa proteinpannkakor (utan banan eller proteinpulver) i originalinlägget
Ett litet problem jag har haft är dock det här med protein när man äter vegan mat. För ett tag sedan bad jag er om hjälp och tips på vad för proteinrika alternativ jag kan äta till frukost, och jag tackar stort för er hjälp
Mindre "socker", mer protein. protein. Lågt i kalorier, endast 155 kcal per bit. 1 dl morotspuré (150 g färska morötter). 2,5 dl havregrynsmjöl (100 g havregryn som mixas). 2 skopor vassleproteinpulver vaniljsmak (60 g). Börja med att skala morötterna, hacka 150 g morötter och koka tills de blivit mjuka och sila av vattnet, och mixa tills det blivit till en slät morotspuré. 5. Häll ner smeten och grädda på 200 grader i 30-35 minuter. Frosting 2) 250 g lättkvarg, 2 msk vatten/vätska, sötad med stevia/sötströ, rivet skal från 1 lime, 0,5 msk limejuice > blanda ihop väl. 1240 hel sats / 155 per bit. 1 dl morotspuré (150 g färska morötter). 2,5 dl havregrynsmjöl (100 g havregryn som mixas). 2 skopor vassleproteinpulver vaniljsmak (60 g)
Havregryngröten kokade jag upp i mandelmjölk och smaksatte med hampaprotein med vanijsmak. Idag serverade jag vegansk havregryngröt som var toppad med vegan 40% proteinrik müsli, eko
0,5 dl valfri olja. 0,5 dl pumpafrön. 1,5 tsk salt. Sätt ugnen på 150 C. Strö över eventuell flingsalt (om du har kryddor ska de ha lagts i degen), och lägg in plåten i mitten av ugnen för ca 45 min. 0,5 dl valfri olja. 0,5 dl pumpafrön. 1,5 tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.