Honungsglaserad brysselkål är både nyttigt och gott och kan ätas utan dåligt samvete. Tycker du brysselkål är så där halv-gott så tycker jag att det här är värt att prova
Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare
Brysselkålens tid är snart förbi. Brysselkålen är säkert en grönsak man antingen älskar eller hatar. Vill du undvika den eventuellt beska smaken kan jag tipsa om att rosta brysselkålen i ugnen
Skär brysselkålen i halvor. Blanda brysselkålen med olivolja, salt och svartpeppar i en ugnsform. Ta ut brysselkålen, strö över bacon samt ringla över balsamvinägern
Häromdagen ville jag prova om jag kanske skulle byta ut den kokta brysselkålen, som vi brukar ha på julbordet, mot en lite piffigare, rostad variant med glaze
Perfekt för student- och examensfester där förberedelse är a och o. När vi var hemma hos mor och firade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten
Vet inte hur ni känner, men jag anser att vardagsmat inte alltid är så skojigt att trixa med. Ni vet de gånger man inte planerat något, inte tagit upp något ur frysen och är vrålhungrig när man kommer hem kl fem
Ansa brysselkålen och skär den i halvor. Koka brysselkålen i saltat vatten, 5 minuter. 500 g brysselkål. Låt rinna av väl och lägg kålen i en smord ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.