Kom just hem från en glöggfest med några från jobbet hos fina Anna. Tog med mig polkagrischoklad (pepparmint bark kallas det väl) som var del 2 av måndagens julbak, så här gör man
Men efter lite betänketid bestämde jag mig ändå för att försöka ha "öppet". Middagsklubben i Juli månad, har redan nått sitt slut, och flera gäster har tackat för sig
Här hemma brukar det programmet vara ett alldeles för vanligt komplement till middagen, vilket betyder att vi äter middag för sent och sittandes i soffan väldigt många av veckans dagar
Använd en form ca 15 x 20 cm. 225 g mascarpone. 1,5 dl starkt kaffe. 2 ägg 4 msk strösocker 2 msk marsalavin, konjak, amaretto eller annan likör 225 g mascarpone 12 savoiardikex 1,5 dl starkt kaffe
Till de krämiga sillarna så blandar jag ihop alla ingredinser helt enkelt, i en glasburk. Till sillen använda jag 5 minuters sill, sköljde i vatten och sen avrunna. 50g stenbitsrom. 1,5 dl vatten. ca 150 g inläggningssill som skall urvattnas. 5 cm Purjolök finstrimlad. 50g stenbitsrom. 1,5 dl vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.