Jag gjorde vanliga ”gaffelkakor”, kakor med chokladgömma (ungefär som syltkaka men med en litenchokladnibiistället) och sedan en slags variant av chocolate chipcookies (dvs platta kakor med hackad choklad
När du breder ut den avsluta gärna med att breda ut smeten från kortsidatillkortsida (istället för tvärtom) så att det blir långa ränder (så blir det enklare att rulla ihop senare eftersom man rullar ihop på långsidan)
(Välj en kastrull som rymmer hela kladdkakesmeten medmarginal så sparar du tid och disk. (Syftet med detta är att man får ut mer smak ur saffranet när man gör så
Vispamedelvisptill en ljus och fluffig smet. Smält smör i en kastrull på svag värme. )Tänk på att inte gräva meddecilitermåtti mjölpåsen eftersom mjölet då packas och man tar för mycket vilket leder till torra kakor
Så krångligt om det hade varitcopyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela medsig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigoldsdrivsistället av "kan" och "vill")
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.