Päronen är klara för att skördas men tyvärr har jag inga egna päron att skörda i år. Ett endaste litet päron finns i vårt päronträd, så päron får jag helt enkelt köpa om jag vill koka min egen päronchutney i år
Heeej. Jag försökte blogga imorse men internet strulade så det gick inte. Men nu är jag här. Gårdagen var lång men superrolig, vi höll igång från morgon till sen kväll men det var så värt det
Äntligen fredag. Det firar vi med den här toppengoda fetostkrämen tycker jag. Den går att äta till allt, ja den är till och med så farligt god att man kan äta den med sked direkt från kylskåpet
Jag kunde inte hålla mig länge från att börja använda mina polkagrisar. Idag efter jobbet knåpade jag ihop en fluffig kräm med vit choklad, grädde och polka med en knaprig kakbotten
Hösten innebär för min del ofta att ta hand om gigantiska mängder äpplen. Vissa år slår det förstås fel och man får knappt ihop till en endaste äppelkaka, men väldigt ofta dignar alla våra olika äppelträd av frukt som dels förvandlas till must på Äppelfabriken på Ekerö, dels blir till mos, dricka, äppelkakor och allt möjligt annat
Supergod, krämig och len vaniljsås som passar till alla sorters paj. Inte bara rawfood-desserter. Jag använder den till alla glutenfria bakade smulpajer jag gör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.