Toppa med vispad grädde och flisad choklad. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Häll mjölken i en kastrull och lägg i vaniljstång och -frön
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas Aperol Spritz 6 dl mousserande vin , torrt, gärna Prosecco 4 dl Aperol 2 dl sodavatten 1 odefinierad iskuber 0 apelsin(er) , skivad Köp receptet
Aperol spritz med svenska jordgubbar och bubbel kan vara den godaste sommardrycken. Det där söta med jordgubbarna gör underverk tillsammans med det bittra i Aperol
Förutom frukter, rödvin och läske vi den även med rom-miel från Tenerife. Spansk sangria med rom kallas vi det enkelt sangriasreceptetet som vi ofta laga hemma, har vi lärt oss av spanska vänner när vi varit på grillfester i södra Spanien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.