Langos. Jag glömmer fortfarande att ta bild på ungefär hälften av det jag lagar eller bakar och de gånger jag kommer ihåg blir det halvsuddiga mobilbilder men det kanske är bättre än ingenting
Olles tårta på 4-årsdagen. Fler bilder följer i slutet av inlägget, för den som vill. Jag trodde att maj och varmt väder skulle betyda slutet på leveransen av förkylningar från kindergarten
Nu ska jag presentera årets godaste julgodis för er, så läs noga. För det handlar nämligen om den lenaste och krämigaste lilla godbit som man kan tänka sig, med två av julens bästa smaker i kombination
Hallojsan,. Så var det äntligen måndag igen. Det är väl ändå rätt skönt. Då kan det ju bli helg igen. ). Här i Skåne är det några minusgrader kallt, solen skiner (eller sken iaf…) och jag tänkte passa på att smita inom med ett litet recept till er
Visste ni att man kan rosta sötpotatis i en brödrost. Det är sant. Är det inte en fantastisk idé. Jag såg någon göra det i en video, och kände mig direkt manad att prova
DelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Min veganska variant. Hej. Som utlovat kommer här recept på vad som verkar vara en av roms nationalrätter, Cacio e Pepe
Den består av följande, och är beräknad för att den färdiga maträtten ska räcka till ca 6 portioner. Häromdagen gjorde jag canneloni fylld med philadelphia, parma, basilika och spenat, som jag la ovanpå en tomatsås som jag kokat ihop
Ogilla när man öppnar kylskåpet och det ekar tomt. Dags för stohandling pronto. Dock manade detta till kreativt mattänkande för att få till en rolig och bra lunch
Jag har satt ihop en helt eget sätt att servera pulled pork på, och detta kan först låta helt bisarrt, men låt mig förklara lite närmare vad det är för något
Jag har aldrig kokat polenta. Jag har ätit polenta pâ restaurang och tyckt det varit väldigt gott, sâ för nâgon mânad sen köpte jag polenta och hade som projekt att laga den men den har liksom blivit att stâ i ett hörn i skâpet, bortglömt
Att regn är helt fel väder att göra maränger i, det vet jag. Men igår var vädret så ruskigt tråkigt och receptet med de fina bilderna från Elle Mat & Vin stirrade på mig för femtio-elfte dagen i rad så kände jag mig manad
Jag gjorde dem inte så stora och fick ut 16 st. I mitt bloggsurfande har jag sett att det görs pepparkakspraliner i stugorna och det verkar vara ett recept som ursprungligen kommer från ett nummer av Hemmets Veckotidning från 2011
2DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Min veganska variant. Hej. Som utlovat kommer här recept på vad som verkar vara en av roms nationalrätter, Cacio e Pepe
Receptet räcker till 6 st pannkakor. Av alla ätbara blommor så är nog flädern min absoluta favorit. Även om fläderblomsäsongen lider mot sitt slut så går det att hitta träd med stora, vackra blomklasar vars doft inte går att beskriva ens med alla världens superlativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.